Compartir

T’agrada cuinar? Tastar vins, caves, cerveses o un bon còctel?

LES NOSTRES PROPOSTES:

Tots els tallers són formats: esmorzar, dinar o sopar. Un cop finalitzin els tallers de cuina us menjareu tot el que prèviament haureu elaborat acompanyat d’una copa de vi

MESURES POST COVID:

RESERVA NOMÉS GRUPS(19.00-21.00h) Visita a les Vinyes del Cava Ses Vernes i tast complet de 4 caves amb pa, tomàquet i embotits del territori Preu:25€ (Reserva prèvia)

RESERVA NOMÉS PER GRUPS(11.00-12.30h) Visita a les Vinyes del Cava Ses Vernes i tast de 2 caves. Preu: 15€ (Reserva prèvia)

TALLER INFANTIL: FEM EL TORTELL DE REIS? El mateix dia 5/01 a les 10.00h del matí elaborarem el típic tortell de reis perquè l’endemà te’l puguis menjar amb tota la familia. Mentres els tortells són el forn esmorzarem gofres amb molta il·lusió per l’arribada dels reis mags. Preu:29€ (places limitades)

GENER ( pendent de data) (20.30-23.30h) Taller-sopar cuina japonesa: 2 hores de taller 100% participatiu on explicarem com s’elabora el sushi:makis, 29niguiris……amb peix de la LLotja de Blanes i molt més!! un cop finalitzada la pràctica ens entaularem amb unes vistes al mar Mediterrani i maridat amb una copa de vi del territori. A càrrer del ex -xef de Restaurant Sant Pau (Tokyo) Preu:39€/persona (places limitades)

  • Taller de gin-tònics amb la Campiona de Catalunya Mariona Vilanova Proximament!! (inscriu-te a la llista)
  • Taller de cuina tradicional amb les Cuineres de Kilòmetre0.cat (inscriu-te a la llista
  • Taller de cuina temàtica ANIVERSARIS/COMIATS/EMPRESES: mexicana, brasilera,cubana…..per a grups a partir de 15 persones)
  • Tast de cervesa artesana (inscriu-te a la llista)

DISPOSEM DE VALS REGALS

Crea el teu propi vi (festa 40 anys)
Taller de cuina mexicana (comiat)
Taller cuina brasilera (aniversaris)